Lak ​ •  Olie  •  Lud  •  Sæbe

​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Sæbebehandling af trægulv

Der kan være flere gode grunde til sæbebehandling af dit trægulv. Er dit trægulv slidt og gammelt? Er der eventuelt spor af ormehuller i de rustikke brædder? Så vil en sæbebehandling forny gulvet med en lysere og naturlig overflade.

Er sæbebehandling udført på den rigtige måde, vil du opleve et mere modstandsdygtigt gulv. Det vil til gengæld kræve mere rengøring af dig, da det skal vaskes meget oftere end for eksempel et olieret eller lakeret gulv.

Du kan vælge at benytte dig af en natursæbe. Hvis dit gulv i forvejen er ludbehandlet, vil gulvet få en svag gullig nuance – eller du kan investere i en mere speciel sæbe, som er med et hvidt pigment, der vil bibeholde det hvide og rene udtryk. Du kan altid ringe til GT Gulve. Vi er med på råd omkring alle tvivlsspørgsmål ved vedligeholdelsen af dit gulv. Ring til os på 60 16 77 71

Når du starter en sæbebehandling, bør du gentage proceduren mindste tre gange for at mætte træet ud. Husk at lade gulvet tørre mellem hver sæbebehandling. På de hårdere typer træsorter skal der tilsættes så lidt vand i sæbeblandingen som overhovedet muligt.

Blot et par gode råd fra GT Gulve til dig.

Efter sæbebehandlingen: vedligeholdelse og rengøring

Med forsigtighed og omtanke er det i teorien nemt at vedligeholde et sæbebehandlet gulv, der ikke har fået andre behandlinger. Vi vil dog altid anbefale enten en lak-, lud- eller olibehandling. Fej gulvet med en blød kost eller brug en støvsuger med et børstemundstykke for ikke at få unødige ridser i gulvet. Vask gulvet med den samme sæbe som ved din første sæbebehandling. Du kan også indimellem benytte dig af sæbespåner, som renser og giver trægulvet en modstandsdygtig overflade.

Ønsker du flere råd om sæbebehandling af dit trægulv?

Du kan altid ringe til GT Gulve på 60 16 77 71, hvis du ønsker flere råd omkring sæbebehandling. Forhør dig også om priser på for eksempel gulvafslibning, gulvafhøvling eller ludbehandlinger hos os.


Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os

GT Gulve ApS
Brynhøjvænget 23
8381 Tilst