​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Professionel sæbebehandling af gulve

Der kan være flere gode grunde til at få lud og sæbebehandling af gulve. Er dit trægulv slidt og gammelt? Er der spor af ormehuller i de rustikke brædder? Så vil en sæbebehandling forny gulvet med en lysere og mere naturlig overflade. GT Gulve udfører sæbebehandling af gulv og andet behandling af gulv for kunder i bl.a. Tilst, Aarhus, Skanderborg og omegn – og så endda til en god pris.

Er sæbebehandlingen udført på den rigtige måde, vil du opleve et mere modstandsdygtigt gulv. Det vil til gengæld kræve mere rengøring af dig, da det skal vaskes meget oftere end f.eks. et olieret eller lakeret gulv.

Du kan vælge at benytte dig af natursæbe ved lud- og sæbebehandling af gulve. Hvis du gulv i forvejen er ludbehandlet, vil gulvet få en svag gullig nuance – eller du kan investere i en mere speciel sæbe, som er med et hvidt pigment, der vil bibeholde det hvide og rene udtryk.

Når du starter en sæbebehandling af trægulv, bør du gentage proceduren mindst tre gange for at mætte træet ud. Husk at lade gulvet tørre mellem hver sæbebehandling. På de hårdere typer træsorter, skal der tilsættes så lidt vand i sæbeblandingen som overhovedet muligt.

Efter sæbebehandling af trægulv: Vedligeholdelse og rengøring

Med forsigtighed og omtanke er det i teorien nemt at vedligeholde et sæbebehandlet gulv, der ikke har fået andre behandlinger. Vi vil dog altid anbefale enten en lak-, lud- eller oliebehandling. Fej gulvet med en blød kost eller brug en støvsuger med et børstemundstykke for ikke at få unødige ridser i gulvet. Vask gulvet med den samme sæbe, som ved den første sæbebehandling af gulve. Du kan også indimellem benytte dig af sæbespåner, som renser og giver trægulvet en modstandsdygtig overflade.

Ønsker du flere råd om sæbebehandling af gulve?

Du kan altid ringe til GT Gulve, hvis du vil høre mere om priser og muligheder eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi er med på råd omkring alle tvivlsspørgsmål, når det kommer til gulvafslibning, gulvafhøvling, ludbehandling og sæbebehandling af gulve.

Ring til os allerede i dag på telefon: 60 16 77 71 eller send en mail til: gt-gulve@hotmail.com – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os