​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Ludbehandling af gulv i høj kvalitet

Her hos GT Gulve tilbyder vi ludbehandling af gulv til gode priser. Vi er en gulvmand med mange års erfaring inden for sæbebehandling, afslibning samt anden gulvbehandling. Vi arbejder primært i områderne nær Aarhus, Tilst og Skanderborg.

Et ludbehandlet gulv er enkelt at vedligeholde. Den ugentlige vedligeholdelse af et ludbehandlet gulv er først og fremmest støvsugning. Hvis træet trænger til afvaskning, kan det plejes med hvid olie, som både renser og beskytter træfladen, og giver en silkemat og gylden overflæde.

Hvad er ludbehandling?

Når GT Gulve tilbyder ludbehandling af trægulve, er det for at beskytte gulvet mod solens lys, der med tiden vil påvirke gulvet farve og udtryk. Det gælder særligt trægulve af blandt andet nåletræ, ask og bøg. Hvis du takker nej til en ludbehandling af dit trægulv, vil gulvet med tid blive væsentligt mørkere af sollysets påvirkning. 

En ludbehandling blotlægger og affeder træet, der samtidigt bliver sårbart for smuds og aftryk. Derfor må gulvet ikke tages i brug før det er færdigbehandlet med enten sæbe, olie eller lak.​

Grundlæggende findes der to former for ludbehandling – en til nåletræ og en til ”hårdtræ”.

  • Ludbehandling af nåletræ indeholder pigmentering, der dækker misfarvningen, der kan forekomme ved det kemiske møde mellem træ og lud. Den kemiske proces ved en ludbehandling tager 6-8 uger. I denne periode vil du se misfarvninger i røde og grønne nuancer, der med dagene vil forsvinde ved hjælp af pigmenteringen.

  • Ludbehandling af massive gulve i hårde træsorter udføres med en ”hårdtræslud”. Til forskel fra en ludbehandling af nåletræ, er der ingen pigmentering i hårdtræsuld. Til gengæld indeholder begge typer lud stærke baser, der kræver forsigtig omgang, da de begge virker ætsende. Ludbehandlingen skal derfor altid påføres med pensel eller rulle.

Kontakt os for at høre om gulvbehandling

Er du interesseret i at høre mere om ludbehandling eller lakering af gulve, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor interesse i at pleje dit gulv korrekt og professionelt, så du kan trygt vælge os som din gulvmand.

Ring gerne til os i dag på telefon 60 16 77 71 eller send os en mail på gt-gulve@hotmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os