​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Lakering af gulv giver optimal beskyttelse

Lakering af gulv er den type behandling, der giver dit trægulv den bedste beskyttelse. En lakering af gulv både bevarer og fremhæver trægulvets naturlige farver. Gulvet lakeres normalt to eller tre gange, og hos GT Gulve i Tilst nær Aarhus og Skanderborg, anbefaler afgjort tre gange lak, da det giver gulvet en længere holdbarhed og en bedre beskyttelse.

Hvorfor skal jeg vælge gulvlakering?

Lak både forsegler og beskytter trægulvet, så de bedre tåler slid, snavs og gulvvask. Ved lakering af dit gulv kan du vælge mellem tre forskellige glansgrader: Mat (ultramat), halvblank (halvmat) og blank. I dag arbejder vi næsten kun med lak på vandbasis, som er miljøvenlig og modstandsdygtig overfor almindelige rengøringsmidler. Dermed vil du ikke opleve ubehagelige lugte af opløsningsmidler eller lignende.

En lakering af dit gulv bevarer træets naturlige farve og giver en slidstærk og robust overflade, der er nem at rengøre. En lakering af gulv kan holde i mange år, og afhængig af brugen, og hvor mange lag lak der er givet, så er holdbarheden helt op til 10 år. I rum hvor der ikke bruges udesko, vi du kunne nøjes med to lag lak, hvor gulvflader der er udsat for mere slid bør have tre lag.

Fordele og ulemper ved lakering af gulv

Fordele ved lakering af gulv:

Du opnår optimal beskyttelse mod væskespild, smuds og snavs, så længe lakken er intakt.

Ulemper ved lakering af gulv:

Gulvet kan føles koldt at betræde med bare fødder. Trykmærker og ridser kan ikke udbedres og meget slid kan give gulvet et ”trist” udtryk. Gulvet ser generelt ikke pænt ud, når det er slidt og ridset.

Vedligeholdelse af lakgulv:

Rengøres med et neutralt rengøringsmiddel, og genlakering skal ske inden total nedslidning.

Vi tilbyder også oliebehandling af gulve

Oliebehandling bevarer træets naturlige overflader og strukturer. Ved oliebehandling forbliver gulvet smukt og naturligt. Gulvet er beskyttet mod pletter og snavs, men overfladen er dog ikke lige så slidstærk som ved en lakering. Vil du have et tilbud på oliebehandling eller lakering af gulv?

Ring til os på telefon 60 16 77 71 eller skirv til e-mail gt-gulve@hotmail.com for at høre mere.

Hvis du gerne vil vide mere om andre muligheder for behandling af gulve? Læs om vores forskellige typer af ludbehandling her. ​

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os