​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Slibning af gulv til konkurrencedygtige priser​

GT Gulve er din førende gulvmand, der udfører slibning af gulv i områderne nær Aarhus, Tilst og Skanderborg. Vi har over 10 års erfaring med gulvafslibning, hvor vi i årene har arbejdet med både erhvervsejendomme, charmerende lejligheder og unikke villaer. Du kan derfor være sikker på god kvalitet og pris på gulvafslibning.

Måske vil du fremhæve trægulvets naturlige struktur? Eller måske vil du holde gulvet i et moderne ludbehandlet look? En professionel slibning af gulv er vejen frem, hvis du ønsker et flot og renoveret trægulv. 

Når gulvafslibningen er færdig, og der er slebet ned til det rene og originale gulv, vil gulvet få en overfladebehandling – eksempelvis gulvlak, ludbehandling eller voks. Som gulvsliber tilbyder vi desuden også gulvafhøvling i høj kvalitet.

Få en god pris på gulvafslibning

Vi har udelukkende fagudlærte gulvslibere, der er rutineret inden for gulvafslibning og lakering.​

Som gulvmand har vi fokus på at give vores kunder kompetent vejledning og rådgivning i vedligeholdelse og behandling af trægulve.

Vi møder altid vores kunder med et lyttende øre, og svarer på alle spørgsmål omkring slibning af gulv med faglig ekspertise. Det er desuden muligt at få en god pris på gulvafslibning alt efter opgavens omfang.

Ring til os for at bestille slibning af gulv

Ønsker du en konkret gulvafslibning pris, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder inden for slibning af gulv.

Ring gerne til os i dag på telefon 60 16 77 71 eller send os en mail på gt-gulve@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.​

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os