Lak ​ •  Olie  •  Lud  •  Sæbe

​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Gulvafslibning til en fair pris

GT Gulve er din førende gulvmand, der udøver gulvafslibning i Aarhus, Tilst og Skanderborg. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring, hvor vi i årene har arbejdet med både erhvervsejendomme, charmerende lejligheder og unikke villaer.

En professionel gulvafslibning er vejen frem til en renovering af dit trægulv, hvor gulvets gamle overflade fjernes ved afslibning med sandpapir. Vi tilbyder derudover også gulvafhøvling i høj kvalitet. Når gulvafslibningen er færdig, og der er slebet ned til det rene og originale gulv, vil gulvet få en ny type overfladebehandling – f.eks. enten gulvlak, ludbehandling, voks eller andet. Du kan kigge nærmere på vores forskellige typer ludbehandling her.

Afslibning af gulve af professionelle fagfolk

Vi har udelukkende fagudlærte gulvslibere, der er rutinerede gulvslibere med deres mangeårige erfaring. Med en kvalitativ gulvafslibning har vi fokus på, at give vores kunder kompetent vejledning og rådgivning i vedligeholdelse, og behandling af trægulve. Vi møder vores kunder med et lyttende øre, og svarer på alle spørgsmål med faglig ekspertise.

Behandling efter gulvafslibning af trægulv?

Der findes mange forskellige typer af behandlinger efter en gulvafslibning. Vi lytter til dine ønsker og får din gulvbehandling i den rigtige retning. Måske vil du fremhæve trægulvets naturlige struktur? Eller måske vil du holde gulvet i et moderne ludbehandlet look?

Har du spørgsmål? Eller har du brug for et tilbud på en gulvslibning i Aarhus, Tilst eller et andet sted i Midtjylland? Du kan altid kontakte os på telefon 60 16 77 71 eller e-mail gt-gulve@hotmail.com, og vi giver dig en god gulvafslibning pris og fortæller om mulighederne for et nyt og forbedret gulv. Og husk at vi hos GT Gulve altid yder prisgaranti på det tilbud, som vi giver dig.​

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os

GT Gulve ApS
Brynhøjvænget 23
8381 Tilst