​Afslibning og behandling

​Se vores flotte anmeldelser på håndværker.dk

haandvaerker​  4,8

Gulvafhøvling af en tyk og ujævn overflade 

Der kan være mange grunde til, at få foretaget en professionel gulvafhøvling. Har dit gulv for eksempel en tyk overflade af fernis eller skibslak? Eller har trægulvet så mange ujævne overflader, at det både bølger og buer? Hvis du kan svare ja til de spørgsmål, så har du nok brug for en professionel gulvafhøvling. GT Gulve er altid klar på råd, når du har brug for en professionel gulvafhøvling i Tilst nær Aarhus og Skanderborg.

Afhøvling af gulv med sans for detaljerne

Ved afhøvling af dine gulve vil vi typisk høvle 2-4 millimeter af gulvets overflade. Det er en nødvendighed, hvis dit trægulv skal have en plan og smuk overflade. En gulvafhøvling foregår ved hjælp af knive, hvor vi efterfølgende sliber gulvet med fint sandpapir. Hos GT gulve bruger vi de nyeste afhøvlingsmaskiner, så vores kunder altid er sikre på at modtage det bedst mulige trægulv.

​Kontakt os for priser på gulvafhøvling

Har du brug for råd? Eller vil du gerne høre mere om vores gulvafhøvling priser og gulvafslibning? Da der ikke findes to ens gulve, har vi ikke faste kvadratmeterpriser. ​ Derfor kan du altid ringe til os på telefon 60 16 77 71, så kan vi både give dig et tilbud og nogle råd med på vejen. Og husk, vi giver altid prisgaranti på vores tilbud.

Efterbehandling af færdighøvlet gulv

Der er flere muligheder for en efterbehandling, når dit gulv er færdighøvlet- og slebet. GT gulve er eksperter inden for lakering, oliering og ludbehandling af trægulve, og vi rådgiver dig gerne ved alle slags vedligeholdelses spørgsmål. Kundernes tilfredshed og glæde er vores vigtigste fokus. Det gælder igennem hele processen ved en gulvafhøvling i Aarhus og omegn. Vi går din smag og dine ønsker i møde, så vi ender med et gulvudtryk lige efter dit hoved.

Kontakt os og hør mere på telefon 60 16 77 71 eller på e-mail gt-gulve@hotmail.com. Hvis vi ikke tager telefonen, vender vi tilbage inden for 24 timer.​​

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS FOR GRATIS TILBUD

​GT-Gulve

Brynhøjvænget 23

8381 ​Tilst

Tf.: 60 16 77 71

E-mail: gt-gulve@hotmail.com

​Information

GT Gulve ApS

Brynhøjvænget 23

8381 Tilst​

​☎ 60 16 77 71

gt-gulve@hotmail.com

​Anmeldelser

​Find os